مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست حکم حجر متوفی

با سلام اگر فرد متوفی در زمان حیات با شخص ثالثی غیر از ورثه معامله ای انجام داده باشد، و ورثه با علم اینکه مورث دارای محجوریت بوده است و پرونده ای در پزشکی قانونی دارد که تایید می‌کند محجوریت وی متصل به زمان معامله بوده است و بخواهند حکم حجر متوفی را جهت بطلان معاملات وی بگیرند، در فرم دادخواست چه کسی باید به عنوان خوانده قید شود؟ آیا دادستان تنها کفایت می‌کند یا باید دادستان و شخص ثالث هر دو به عنوان خوانده اعلام شوند؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
ابتدا حکم حجر را بگیرید سپس خواهان وراث هستند و خوانده ثالث است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام ابتدا حکم‌حجر را اخذ نمایید و سپس خواهان وراث هستند و خوانده ثالث می باشد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام برای درخواست حجر دادستان را طرف قرار دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
جهت اخذ حکم حجر دادستان راخوانده قرار دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا با تقدیم دادخواست حکم حجر را دریافت نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ابتدا حکم حجر بگیرید و سپس اقدام به طرح دعوا کنید.