مشاوره حقوقی رایگان - شکایت مالی

باسلام
بنده از شخصی حدود 100 میلیون تومن طلب داشتم، بعد از کلی دوندگی ایشون از من شماره حساب گرفت و به حساب بنده پول رو واریز کرد، بعد از مدتی مطلع شدم که شخص سومی از من شکایت کرده، ظاهرا اون شخصی که من ازش طلب داشتم کلاهبرداری کرده و از طرف سوم خواسته بابت کاری پول رو به حساب من واریز کنه، و خودش هم ظاهرا مجهول المکانه، الان بابت شکایت از من حکم جلب گرفته و ممنوع الخروج شدم، لطفا راهنماییم کنید، واقعا من توو این قضیه بی گناهم.
ممنون

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام
باید طلبکار بودن خودتون و جهل از کلاهبردار بودن بدهکار رو عنوان کنید , اتهامی متوجه شما نخواهد شد, جلب ابتدایی علیه شما غیرقانونی است باید بدوا احضار می شدید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

نگران نباشید اگر این طور بوده ارتباطی شه شما ندارد وکبل بگیرید