مشاوره حقوقی رایگان - خیانت

با سلام احترام خدمت وکلای محترم . خانمم به‌مدت چهار ماه با همکار مرد رابطه تلفنی و فضای مجازی داشته که من متوجه شدم و باهم تصویری تماس برقرار میکردن در پرینت که از گوشی خودش گرفتم متوجه شدم و قرار ملاقات داشتن من باید چطور سر از پیام‌ها اینها در بیارم و شکایت رابطه نامشروع نکنم چون نمیدونم که رابطه داشته چون هیچ مدرکی در این رابطه ندارم راهی است شکایت من رابطه نامشروع نباشه ممنون منو راهنمایی کنین

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

دلایل و مدارک مثبته کافی ندارید که شکایت نتیجه بده ، به نظرم و برای حفظ و اعتبار خانواده سعی کنید موضوع رو با گفتگو با همسرتون حل کنید و رفع شک و شبهه کنید بهتره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود موضوع نیازمند بررسی بیشتر است
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مطابق با آنچه در سوال آمده است ممکن است بتوان رابطه نامشروع را اثبات کرد گرچه رویه شعب متفاوت است

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از دور تعقیبش کنید و از ملاقات با آن مرد نامحرم عکس و فیلم و شاهد بگیرید بعد شکایت رابطه نامشروع، راهی دیگر نیست

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر شکایت کنید تا ضمن استخراج مطالب رسیدگی شود

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی که در لیست پیام هاشون ارتباط داشتن و قرار گذاشتن میتونید برا رابطه نامشروع شکایت کنید و تحت عنوان دیگری نمیتوانید شکایت کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
برای شکایت رابطه نامشروع باید دلیل کافی داشته باشید اگر پیامک یا عکس یا صدای ضبط شده ای وجود دارد احتمال موفقیت بالاست