مشاوره حقوقی رایگان - کارگر افغان در شرکت ...

سلام عرض ادب بنده پسر 22ساله افغان استم که مدت 1 ماه در شرکت ... کار میکردم که اتفاقا در حین کار کردن بند انگشتم در زیر دستگاه قطع شده و هیچ مدارک ندارم و قیمت دیه انگشتم چند است و شما برایم معلومات ارائه نموده و ممنون سازید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

در حد 5 درصد بعنی حدود 30 میلیون تومان با شهادت شود به اداره کار و دادسرا شکایت کنید از کار فرما، البته اگر پیمانکاری نبوده

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است از طریق اداره کار شکایت کنید