مشاوره حقوقی رایگان - دیه

من دستم دستگاه گرفته از مچ قطع کردند و دست راست من است دیه اش چقدر میشود و دیگر این که اتباع هستم مدرک هیچ ندارم می تونم شکایت کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
قابل شکایت و پیگیری است اقدام نمایید
میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مقصر حادثه شخص دیگری باشد دیه را بر اساس نظریه پزشکی قانونی می‌توانید مطالبه کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

محمد حسن سقائی

جناب آقای محمد حسن سقائی :

باسلام بله قابل شکایت می باشد. میزان دقیق دیه را پزشوی قانونی تعیین خواهد کرد.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

پزشکی قانونی درصد صدمات شما را تعیبن مینماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
حتما از کارفرما شکایت نمایید
مبلغ دیه شما زیاد می شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام اگر اتباع باشید که بصورت قانونی و مطابق قوانین وزارت کار به کار گرفته شده باشید و بیمه باشید به شما خسارت تعلق می‌گیرد به اداره بیمه تامین اجتماعی مراجعه کنید

لیلا علیخانی

سرکار خانم لیلا علیخانی :

سلام.
بله می توانید شکایت کنید و دیه، مطابق نامه پزشک قانونی و تصمیم دادگاه و اجرای احکام دادگستری محاسبه می گردد.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام دیه را پزشکی قانونی تعیین مینماید

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، میتوانید شکایت کنید لکن حتما از همراهی وکیل دادگستری استفاده کنید

سودا  ملك زاده

سرکار خانم سودا ملك زاده :

بله میتونید شکایت کنید با توجه به نظر پزشکی قانونی دیه تعیین میشه