مشاوره حقوقی رایگان - تعارض بین کاغذ عادی و سند رسمی

سلام وقت همگی بخیر. لطفا راهنمایی بفرمایید همسرم مهرش را از دادگاه مطالبه کرده و دو کاغذ داشته، یکی کاغذ عادی که مربوط به مراسم پیش از عقد یا بله برون که در ان خانه وسکه نوشته شده و خودم و همسر و حضار امضاء کردند، دومی سند نکاحیه است که در روز عقد و در دفترخانه در ان پول و سکه نوشتند و ثبت شده ( بجای خانه پول نوشتند ) و اسمی از خانه نیست، حالا رای صادر شده و دادگاه کاغذ عادی را قبول کرده، چگونه میتونم نسبت به این رای اعتراض کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

سند نکاحیه معتبر است و محتویات آن باید ملاک صدور رای باشد.
در مهلت مقرر که 20 روز پس از ابلاغ رای است ، با مراجعه به دفتر وکیل دذخواست نوشتن لایحه اعتراض کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام از طریق اخذ وکیل در صورتیکه دلیل موجهی برای اعتراض داشته باشید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود چنان‌چه فرصت اعتراض باقی است بدان معترض شوید مستند و مستدل

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهلت اعتراض باقی مانده میتوانید با ارسال لایحه از دفاتر خدمات قضایی اعتراض کنید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام خیر اگر سند رسمی موخر باشد ملاک سند رسمی است و شما میتوانید تجیدنظرخواهی کنید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
آخرین توافقات ملاک است .