مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در ساخت

با سلام. بنده یک زمین در اختیار سازنده قرار دادم در 98 بعد از یک سال مجوز ساخت حاضر شد و ما دوباره در دفترخانه قرارداد بستیم که زمان تحویل 18 ماه بود ولی تا حالا تحویل نداده و من چون مستاجر بودم و صاحب خانه من رو بیرون کرد مجبور شدم اسباب کشی کنم الان 4 ماه هست اسباب کشی کردم ولی هنوز کاملا تکمیل نکرده و میگوید پول ندارم تکمیل کنم و همه سهم خود رو فروخته الان من چکار کنم اگه ممکنه کمکم کنید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما طبق قرارداد می توانید الزام سازنده را بخواهید و اگر در قرارداد خسارت تعیین شده خسارت خود را نیز مطالبه کنید

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام قرارداد خود را به وکیل ارائه و راهنمایی بخواهید

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

باید مشارکت نامه شما بررسی شود امر تخصصی است باید ارجاع امر را به وکیل دادگستری بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
قرارداد خودتان را به یک وکیل نشان دهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تا قرارداد مشارکت در ساخت بررسی نگردد نمی توان اظهار نظر درستی انجام داد .