مشاوره حقوقی رایگان - عدم فک پلاک خودروی فروخته شده

با سلام من یه پژو در سال 86 فروختم و وکالت فروش دادم.بعد از 15 سال تازه متوجه شدم پلاک فک نشده و 6 دست قولنامه ای دستی ماشین چرخیده.الان نفر آخر که 5 ساله ماشین دستش هست منو پیدا کرده میگه بیا تعویض پلاک.همه مدارک و اون وکالتی که من زمان فروش داده بودم هم دستش هست.البته اون وکالت اعتبار 10 ساله داشت که منقضی شده.من اگر برم تعویض پلاک واسه من مشکل قانونی پیش نمیاد.آخه من این آقا رو نمیشناسم.ولی چند ساله بیمه ماشین بنام خودش هست.البته من یه سال پیش که متوجه شدم روی پلاک شکایت گذاشتم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده که مدارک کامل در دست نامبرده است ممکن است که مشکلی پیش نیاد.
از طرفی چون ممکن است ایادی قبل با هم مشکل داشته باشند بهتر است از کسی که ماشین را از شما خریده رسید بگیرید یا از آخرین خریدار بخواهید علیه شما و بقیه ایادی دادخواست بدهد و با حکم دادگاه نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید.

رضا زيرک باش

جناب آقای رضا زيرک باش:

سلام بگویید اظهارنامه بدهد و با هماهنگی وکیل انتقال بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
شکایت خودتان را به همین منوال پیگیری نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اینکه مشکلی پیش بیاید یا خیر قابل پیش بینی نیست .