مشاوره حقوقی رایگان - اتهام خیانت در امانت حافظ اموال

من یک مالی را بابت چک برگشتی در کارخانه خود به دارنده چک معرفی کردم و نگهبان کارخانه خودم حافظ اموال شده
پس از یکسال کسی که مال را توقیف کرده برای گرفتن وسیله توقیف شده به کارخانه مراجعه کرده و من به دلیل مشکلات موجود در بازار کار و نداشتن توان جسمی، کارخانه را به اجاره داده ام و تمامی وسایل موجود در کارخانه را بابت مطالبات به کارگرها داده ام مال توقیفی هم در بین این مالها بوده.توقیف کننده مال، از نگهبان بیچاره شکایت خیانت در امانت کرده.
چکار کنم ؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ایشان باید عدم سوء‌نیت خود را ثابت کند.البته مال وقتی توقیف نیشود امکان نقل و انتقال ندارد.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصل بر برائت است
نگهبان می تواند بعد از اثبات بی گناهی شکایت اعاده حیثیت نماید