مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام خسته نباشید.
پدر من سال ها قبل فوت کردن و یک خانه بزرگ داشتن که من (پسر) و خواهر و مادرم ساکن هستیم
اون زمان پدربزرگ و مادر بزرگ من گفتن ما ارثی نمیخوایم
پدر بزرگم کتبی نوشتن که سهمی نمیخوان و مادر بزرگ فقط زبانی گفتن
الان پدر بزرگ و مادربزرگ هم به رحمت خدا رفتن و حالا عموی من اومده میگه من سهم ارث پدر و مادرم رو میخوام
حالا با توجه به اینکه پدربزرگ و مادربزرگ من در زمان زنده بودن سهم الارثی از دارایی پسر فوت شده خود نخواسته و نگرفتن ایا الان عموم میتونه از ما بگیره؟
اگر اره به چه میزان سهم میبره؟

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
سهم مادر بزرگ یک ششم است که بین تمام وراث از جمله عمو تقسیم می شود
سهم پدر بزرگ هم یک ششم است که بخشیدن آن را باید بتوانید ثابت نمایید

الهام بهنیا

الهام بهنیا:

در صورت اثبات بخشش پدر بزرگ ،از پدر بزرگ چیزی به عمو تعلق نمیگیرد اما سهم مادر بزرگ به عمو تعلق می‌گیرد

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

با دست نوشته کتبی و شهادت شهود باید اثبات کنید که سهم خود را بخشیده اند و الا سهم مادر بزرگ شما یک ششم است و عموی شما سهم میبرنذ

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورتی شهودی بر اینکه پدر بزرگ و مادربزرگتان سهم الارث نمیخواستن داشته باشید میتوانید موضوع را اثبات کنید و سهمی به عموی شما نمی رسد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با دست نوشته کتبی و شهادت شهود می توان اثبات کرد