مشاوره حقوقی رایگان - تهمت و افترا

با سلام
دوستان تو دیوان عدالت یک پرونده دارم که دستگاه طرف مقابل در لایحه دفاعیه خود تهمت به من زد به صورت مکتوب مبنی بر اینکه داخل متن نامه نوشته که من تبانی کردم و با اعمال نفوذ داخل اداره رای گرفتم
حالا می توانم از نظر کیفری شاکی مدیرکل آن اداره شد مبنی بر اینکه بیا برایم اثبات کند که من چطوری تبانی کردم چون مدیرکل همان اداره نامه را امضا و انگشت زد و فرستاد دیوان
با تشکر
باید تحت چه عنوانی شاکی آن شد

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با‌ اثبات سوء‌نیت ایشان به عنوان افترا و اعاده حیثیت می توانید شکایت کنید.