مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از باطری ساز به دلیل خسارت به خودرو

من یک ماشین رانا مدل 92 دارم یکی از کلیدهای بالابر ماشین سمت راست درست کار نمی‌کرد مراجعه کردم باطری ساز اول گفت موتور بالابر شیشه خراب است بعد از اصرار من که موتور سالم است مشکل از کلید است ایشان باز کرد گفت درست میکنم شما برو یک ساعت دیگه درست می‌شود بعد از سه ساعت زنگ زده میگه درست نمی‌شود. وقتی رفتم بگیرم کلید را از هم پاشیده و دیگر قابل استفاده نیست و قیمت این کلید در بازار حدود 3/5 میلیون تومان پول آن است . من چکار کنم؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به اتحادیه مراجعه نمایید
و سپس دادخواست اقامه نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اتحادیه مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید یا طرح شکایت نمایید