مشاوره حقوقی رایگان - باطری سازی و تعمیر کامپیوتر

سلام وقت بخیر
من ماشین 206 تیپ 5 مدل 92 دارم ماشین خاموش شد باطری ساز آمد ماشین روشن کرد و گفت باید جعبه فیوز تعویض بشه من ماشین پیش باطری سازی دیگه ای بردم که میگفت درس خونده و دارای مدرک تحصیلی فنی توی شغلش هست متاسفانه ماشین بردم برای تعمیر ایسیو و درست کردن جعبه تقسیم برق و کارهای مربوط به من گفت هزینه تعمیر و درست کردن اجرت 14 میلیون 300هزار تومان میشه من گفتم فقط درست بشه و من گوشه خیابان ... رفتم 14 میلیون کارت کشیدم و ماشین آوردم با توجه به اینکه گفت قطع و وصلی چراغ نزدن بوق توی اسرع وقت درست میکنم من رفتم علاوه براینکه ماشین درست بشه امپر اب بالا می‌رفت که پیش خودم گفتم الان باید هزینه تعمیر موتور بدم مراجعه کردم پیش باطری ساز فرمودند رادیاتور خراب است بنده تقریبا 1200 پول خرید رادیاتور هزینه کردم چند رفتم پیش باطری ساز هر بار دستگاه میزد و میگفت درست شده با توجه که من خانم هستم و شاغل و 2 تا بچه دارم و برای کار شرکت با ماشین بیرون میرم چقدر هزینه آژانس دادم آخر هم ماشین درست نشد من گفتم هر بار که میام ماشین میزارم چقدر کرایه آژانس مکافات دارم این قدر پول گرفتی بدتر شده که بهتر نشده حساب کن اجرت و وسایلی که گذاشتی از کل پول کم‌کن و پول من بده تا اینکه ماشین بردم ایران خودرو بعد آقای باطری ساز به من می‌گفت فاکتور ایران خودرو را بیار تامن پولت بدم با خراب کاری که توی ماشین کرده تقریبا 23 میلیون تومان ایران خودرو پول دادم و 55 روز ماشین نداشتم الان میتوانم برم در مغازه به واحد تعزیرات زنگ بزنم لطفا راهنمایی کنید متشکرم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است