مشاوره حقوقی رایگان - باتریساز ماشینمو باز کرده بعد از دو روز حالا میگه کار من نیست ببر میکانیکی

با سلام. یه باتریساز ماشینمو باز کرده دل و رودشو ریخته بیرون و حالا نتونسته جمع کنه میگه بردا با یدک کش ببر مکانیکی کلی هزینه ام برام تراشیده و چند قطعه ماشینم که سالم بوده عوض کرده و خراب گذاشته جاش و کلا تو گونی ریخته وسایل ماشینو میگه میکانیکم ببری میخاد باز کنه همین جوری ببر

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با اخذ تامین دلیل با جلب نظر کارشناس رسمی دادگستری میزان خسارت وارده به خودرو توسط مکانیک را برآورد و خسارت را از وی دریافت نمایید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از مغازه و وضعیت ماشین فیلم بگیر وبه پلیس 110 رنگ بزن بیاد ببینه و گزارش تهیه کندبعد به اتحادیه باطریسازان ز بزن بعد ببر