مشاوره حقوقی رایگان - مشارکت در کلاهبرداری رایانه ای

با سلام .خواهر من بعنوان مشارکت درکلاهبرداری اینترنتی از سوی دادگاه متهم شناخته شده است و به دادگاه تجدید نظر هم لایحه فرستادیم ولی رد کردند الان میخواستم بدونم ما اگر رضایت شاکی را بگیرم حکمی که زدن برای ما شش ماه حبس تعزیری آیا این حکم قابل تعدیل یا تعلیق از طرف قاضی میتواند باشد و اینکه رضایت شاکی چقدر تاثیر دارد
البته در این شکایت چند نفر مجرم بعنوان مشارکت در کلاهبرداری شناخته شدن که هیچ کدام هم اصلا روحشان از موضوع خبر نداشته

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید تا راهکار مناسب به شما ارائه گردد

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام. بستگی به ارزش مال موضوع کلاهبرداری دارد که 100 میلیون یا بالاتر باشد... در هر حال گذشت شاکی، بعد از صدور حکم قطعی نیز وفق ماده 13 قانون آیین دادرسی کیفری و ماده 483 همان قانون موثر می باشد...