مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ مستمری

باسلام. اینجانب بعد از30سال خدمت در اداره دولتی استعفاء و مدت 26ماه در شرکت خصوصی خدمت و بعد از 34سال بیمه پردازی در تاریخ 1400/8/30 درخواست بازنشستگی خود را از طریق شعبه میامی ثبت که بعد از استعلامات لازم حکم صادر ولی بعلت مخالفت رییس شعبه مربوطه و اعلام ایشان مبنی بر حقوق بالا مدت 6ماه اینجانب را معطل و حتی در این مدت علاوه بر نگرفتن حقوق نیز بیمه اینجانب قطع و بعد از ارائه کلیه مدارک درخواستی اقدام به اصلاح لیست های حقوقی قبلی براساس حداقل حقوق اقدام و حقوق اینجانب را براساس حداقل حقوق صادر در حالی که براساس لیست های تایید شده قبلی و سوابق 34سال بایستی حق بالاتری میگرفتم لطفاً بنده را راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به ارگان مربوطه مراجعه کنید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید