مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی بانوان با 20 سال سابقه

با سلام و سپاس از پاسخگویی شما ، بنده خانم هستم و تا برج 8 سال 1400 حدودا 18 سال سابقه پرداخت بیمه اجباری تامین اجتماعی دارم و از برج 8 سال 1400تا اسفند 1402 بیمه اختیاری مشاغل آزاد 16 درصد پرداخت کردم و در حال حاضر مجموعا 20 سال سابقه پرداخت حق بیمه دارم و سنم 55 سال است آیا میتوانم تقاضای بازنشستگی بدهم ؟ میزان مستمری بازنشستگی من چقدر میشود؟

پاسخ ها :

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بله می توانید.
طبق فرمول محاسبه خواهد شد. میانگین چند سال آخر ملاک است.

نورالله خجسته راد

جناب آقای نورالله خجسته راد :

باسنواتپرداخت بیمه وسن مذکور امکان بازنشستگی برایتان وجود دارد،حقوق شما به نسبت سنوات پرداخت حق بیمه تعیین می گردد.

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
بله امکان درخواست بازنشستگی دارید مبنای محاسبه سنوات و حقوق دریافتی شما خواهد بود.