مشاوره حقوقی رایگان - دیه شکستگی دست

سلام وقتتون بخیر
دیه شکستگی استخوان اولنا ساعد دست که عمل کردند و پلاتین (6تا پیچ و پلاک) گذاشتن چقد میشه و اینکه من به خاطر عفونت محل زخم ی ماه بعد عمل اول دوباره عمل شدم آیا برای اینم دیه و ارش تعیین میکنند یا خیر ؟
و میتونم بابت هر دو عمل دیه جدا بگیرم ؟
پزشک قانونی معاینه رو برای سه ماه بعد نوشته اگه امکان داره راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی انصاری

جناب آقای علی انصاری :

سلام دیه در رای دادگاه و از طریق واحد اجرای احکام کیفری مشخص می شود .
در معاینه بعدی پزشکی قانونی مقادیر دیه مشخص می‌شود.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تعیین میزان دیه با پزشکی قانونی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تعیین درصد دیه با پزشکی قانونی است