مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد به دلیل توقیفی بودن ماشین

متن پرسش سلام. من در تاریخ27/7/1397 یک نیسان ابی از بنگاه خریدم گویا نیسان در تاریخ 27/3/1397 با دستور قاضی حکم توقیف و به مزایده گذاشتن آن را دارا بود. و من از این جریان اطلاعی نداشتم که در تاریخ 20/4/1398 توسط پلیس راهور توقیف و به پارکینگ هدایت میشود. این ماشین وسیله کار منه و من از میدان بار جنس میخرم و کنا جاده میفروشم. این وسیله بعد از خریداری بعد سه ماه متوجه شدم تصادفی هست و شاسی جوشه.در حضور یکی از دوستانم با بنگاه دار صحبت کردم و گفت که هر موقع قصد فروشش را داشتم به قیمت روز میفروشه. آیا من میتوانم شکایت فسخ قرارداد به دلیل توقیفی بودن ماشین و معیوب بودن به دلیل تصادفی بودن و تقاضای ضرر و زیانی که الان بیکار نشستم را از بنگاه دار داشته باشم

پاسخ ها :

پرسشگر :

با سلام و عرض ادب و تشکر از جنابعالی. در ادامه جواب شما ایا من میتوانم طلب ضرر و زیان و همه خرجهای که انجام دهدم رو داشته باشم؟

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.بله ابتدا اظهار نامه اعلام فسخ به دلیل توقیف بفرستید.سپس دادخواست فسخ را به دادگاه بدهید