مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تاخیر بعد از ثبت سند ملک

بنده قرار بود بخشی از ثمن معامله را وام بگیرم و مهلت 45 روزه داشتم اما بعد از پرداخت اولیه جهت دریافت مدارک ملک برای ارسال به بانک. بنگاه اعلام نمود ملک بدهی مالیاتی دارد و ممنوع المعامله و همچنین فاقد پایانکار واحد بود و با تاخیر یکماه مدارک به من تحویل داده شد تا برم وام بگیرم و فروشنده 15روز بعد موعد تنظیم سند مراجعه نموده محضری که در مبایعه نامه ذکر شده وگواهی حضور خودش وتمامی استعلامات را انجام داده است.بنده با یک ماه تاخیر در محضر دیگر که بانک اعلام نمود حاضر شدیم طرفین و فروشنده بدون هیچ اعتراضی سند را امضا زدن. الان بعد از یک ماه ونیم که اسناد تک برگ هم صادر شده و بدستم رسیده شکایت خسارت تاخیر نموده قاضی هم اولین جلسه به من گفت برو شاهد بیار که میخواستی وام بگیری و مدارک ناقص و عدم پایانکار و ممنوع المعامله بودن وتاخیر یکماهه جهت تحویل مدارک توسط فروشنده و تعویض محضر به غیر از محضر اولیه که در مبایعه نامه ذکر شده را اصلا مد نظر قرار نداده است اگر مشاور املاک نیاد شهادت بده چه کنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر به علت بدهی مالیاتی ممنوع المعامله بوده با استعلام وضعیت سابق ملک در آن تاریخ ، مشخص میشود.
بنگاه دار را راضی کنید برای شهادت بیاید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید دو نفر شاهد به دادگاه معرفی نمایید و