مشاوره حقوقی رایگان - تعیین قیم

با سلام و احترام
میخواستم بدونم آیا امکانش هست پیش از مرگ برای بعد از مرگ قیم تعیین بشه
حتی در صورتی که جد پدری در قید حیات باشه وصیتی که مثلا مادر قیم فرزندان بشه دارای اعتبار خواهد بود؟

پاسخ ها :

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

با درود به این مورد انتخاب وصی گفته میشه و پس از فوت چنانچه صغیر بین اشخاص باشد مادر می تواند قیم آنها شود حتی اگر جد پدری زنده باشد