مشاوره حقوقی رایگان - شرب خمر

سلام. بنده و رفیقم حدود 5ماه پیش به جرم شرب خمر گرفتن و رفیقم چون گواهینامه نداشت ما رو به کلانتری بردن و اونجا پلیس راهور اومد و تست الکل گرفت که بنده 75درصد در اومد البته بعد 5 بار تست گرفتن دستگاه درصد الکل را نشان داد و بعد ما رو آزاد کردن و گفتن فردا به دادگاه مراجعه کنین که ما رفتیم پیش دادستان چون زیر 18سال بودیم گفتن براتون پرونده تشکیل ندادیم که ما دیگه سراغشو نگرفتیم که بعد چند وقت گفتن که برامون پرونده سازی شده و باید به دادسرا مراجعه کنیم که رفیق من رفتن و اقرار کردن ولی من چون نرفتم الان بعد 5ماه حکم جلبم رو گرفتن و تازه میخام به دادسرا مراجعه کنم و اینم بگم از ما تو کلانتری اصلا هیچ اعترافی گرفته نشد و مارو به پزشک قانونی هم نبردن و فقط تست الکل رو که پلیس راهور گرفته بود زدن رو پرونده و خواستم بدونم الان امکان انکار در دادگاه وجود داره با وجود اینکه رفیقم اعتراف کرده یا ن یا اگر محکوم بشیم با وجود اینکه زیر 18سال هستیم و سابقه کیفری نداریم مجازات مون چی هست؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دقیقا چند سال سن دارید ؟
می توانید اتهام را کلا نپذیرید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

شما انکار کنید اگر ثابت نشود منع تعقیب اگر ثابت شد زیر هجده سال اگر قبح عمل را درک نکردید مجازات تادیبی و تربیتی دارد.