مشاوره حقوقی رایگان - ندانستن حرام بودن مشروبات و زیر 18سال بودن فرد خاطی

با سلام خدمت شما میخواستم بدونم که اگر از حرام بودن مشروبات الکلی اطلاعی نداشته باشم و زیر 18سال باشم
حکم من چیست؟
واینکع من فردا اخطار شدم دادگاه باید چه بگویم؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مستند و مستدل از خویش دفاع نمایید میتوانید وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه زیر سن قانونی هستید اگر اظهار پشیمانی کنید مشکل خاصی پیش نمیاد.
توجه داشته باشید که دادگاه ادعای عدم اطلاع از حرام بودن مشروبات الکلی را به راحتی نمی پذیرد و در حال حاضر همه مردم ایران می دانند مشروبات الکلی حرام است.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

مسولیت کیفری برای دختران نه یال و پسران پانزده سال است وکیل بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق ماده 217 قانون مجازات اسلامی اگر به حرمت شرعی شرب خمر آگاهی نداشتید مجازات حد منتفی خواهد شد. به نظر می‌رسد با توجه به سن شما، این جهل از سوی مقام رسیدگی‌کننده قابل پذیرش باشد.