مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از پزشک قانونی بابت رای سال 99بابت اعلام بهبودی کامل

باسلام و عرض خسته نباشید خدمت وکلای عزیز. اینجانب سال 99سقوط از ارتفاع داشتم که پزشک باتوجه به شکستگی ستون فقرات و پارگی دیسک کمر در صورتیکه ضایع نخاعی هم داشتم که به رای یک دوم از یه دهم دیه کامل شکستگی ستون فقرات در ناحیه جسم مهره دوم کمرک درمان شده است و یک دوم از 5درصد دیه کامل بابت ارش نقص عضو ناشی اسیب بافت نرم ستون فقرات ناشی از عمل جراحی و یک دوم از یازده درصد دیه کامله بابت ارش نقص عضو و ناشی تثبیت مهرها ودرسه سطح ویک دوم از دودرصد دیه کامل بابت ارش پارگی دیسک بین مهرهای 4و5 ک تحت عمل جراحی برداشتن دیسک قرار گرفته ک‌ التیام یافته اعلام کرده ک درصورتیکه من هم نقص عضو شدم وهم کنترل ادرار ندارم و هم نوار مثانه گرفتم وهم باعث کار افتادگیم شده ایا با گذشت زمان 2سال میتوانم شکایت کنم بابت کنترل ادرار و کار افتادگیم. در ضمن من بابت دیه ای ک اشاره کردم چون پول قرض کرده بودم رضایت محضری از بیمه وصاحب ملک دادم

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
مجددا به پزشکی قانونی مراجعه نمایید و با اخذ گواهی مربوطه شکایت نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است