مشاوره حقوقی رایگان - بهترین عکس العمل در قبال در خواست طلاق از طریق همسر (خانم )

خانم بنده 25 روزه که رفته. من 2 تا پسر 4 و 8 ساله دارم که هر دو پیش من هستن. امروز از مرکز مشاوره با من تماس گرفتند و میگفتن که همسرم درخواست طلاق داده و من برای جلسه مشاوره باید برای چهارشنبه هفته بعد حاضر باشم.
شاید باورتون نشه اما اگه بخوام عدد خدمتتون عرض کنم دفعه 100 دم که به این صورت میره.
دفعه پیش هم حدود 2 ماه پیش رفت خونه ی خانم جلسه ای بقول معروف نوحه خون که تو سن 60 سالگی امسال طلاق گرفته. 7 روز اونجا بود. یعنی خونه پدر و برادرهاشم نرفتش.

این دفعه که رفت قضیه از این قرار شد که من صبح کارت عابر بانکی که دست ایشون به امانت گذاشته بودم رو از دراور برداشتم و رفتم پسرم رو رسوندم مدرسه. در برگشت دم عابر پیاده شدم و از کارت اعتباری استفاده کردم. 10 گردش آخر و که گرفتم دیدم دقیقا 10 تا شارژ رایتل هزار تومنی گرفته شده و 10 گردش آخر حساب برای روز قبلش و 10 شارژ هزار تومنی.
به بانک ملت رفتم و گردش حساب از اول سال جاری تا اواسط برج 9. ..
تو همون نگاه اول متوجه شدم که قبل از گرفتن 10 تا شارژ یک میلیون تومان انتقال وجه داده و بدون اینکه من بدونم از اول سال تا حالا حدود 20 میلیون پول رو جابجا کرده و در اصل از مال خودش دزدی کرده. بعد از تماسی که با برادرش داشتم و اون اومد به منزل من معلوم شد حدود 6 میلیون تومان به برادر بزرگش داده برای پیش پول خونش چند برجم هست که ماهی 200 هزار تومان ازش گرفته. . حدود 3 میلیون به برادر وسطیش داده. البته از حساب من ریخته به حساب عابر بانک پسر کوچیکمو از اون انتقال داده به کارتای اونا. حتی حدود 5 میلیون طلا که براش گرفته بودم رو هم فروخته بود بدون اینکه من بدونم. اینکه به کدامین گناه این بلا سرم اومده بماند. ..
اما لطفا بفرمایید بهترین عکس العمل بنده در برابر درخواست طلاق از طریق همسرم چه عکس العملی باید باشه.
بنده باید چکار کنم؟ ؟؟؟؟

اگر ایشون مهریه خواستند بنده چی باید بگم و چه کاری باید انجام بدم. .

الان 25 روزه که رفتن میتونن برای نفقه شکایت کنند؟ ؟؟؟

جلسات مشاوره برم بهتره یا نرم.

چطور میتونم پروسه درخواست طلاق رو از نظر مدت به درازا بکشونم. بقول معروف اینقدر برن بیان که خودشون مهریه رو ببخشن

آیا میتونه پسر 4 سالم و ازم بگیره؟ ؟

در موضوع خیانتی که ایشون و مبلغی رو که برداشت کردند بنده چه اقدامی باید انجام بدم. ...

درخواست چهره از دستگاه و گردش حساب و باید چطور این قضیه خیانت رو به قاضی توضیح بدم چون مشکل ما از طریق همین مساله اتفاق افتاده
در حال حاضر ایشون میتونن حساب های بانکی من و توقیف کنند؟؟؟

ممنونم که برای گرفتاری مردم وقت میذارید و بهمون کمک میکنید
با احترام ...

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" سؤال شما تکراریست و قبلاً ارشاد و راهنمایی حقوقی لازم ارائه شده است و تکرار سؤال آنهم بشرح مفصل و خارج از حوصله بحث ، بلاوجه ، بی مورد و باعث اتلاف وقت است . در پاسخ به فرض سؤال که فرموده اید بهترین عکس العمل در برابر تقاضای طلاق زوجه چیست ؟ عنوان می شود ؛ حفظ آرامش و خونسردی و مشاوره حضوری و عنداللزوم دریافت خدمات حقوقی از وکیل متخصص ، کاربلد و باتجربه . والسلام

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

سلام
موضوع شما را خواندم
پاسخ این سوالات به درازای سوال شما خواهد بود از این رو پیشنهاد می کنم حتما دراین خصوص به وکیل مراجعه نمایید زیرا در جلسات حضوری مباحث عدیده ای مطرح می شود که قطعا شما را به خواسته خود نزدیک تر می نماید
در هر حال حق طلاق با مرد است و هیچ کس نمی تواند این حق را از او بگیرد اگرچه که مهریه و نفقه و ... نیز از حقوق مسلمه زن است و نمی توان آن را منکر شد اما می توان بین این دو حق ارتباطی به وجود آورد که حقوق شما تضییع نگردد
شما می توانید جهت استفاده از تجربیات وکلا با بنده و یا همکاران ارجمندم تماس حاصل نمایید

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،1-مهریه، نفقه واجرت المثل ایام زوجیت،مسکن،و...ازحقوق حقه زن میباشدکه درصورت درخواست بایدتوسط زوج پرداخت وتأمین شود2-حق طلاق بامرداست وزوجه نمی تواندتقاضای طلاق کند مگرباشرایطی که درضمن عقدامضاکردیدویاعسروحرج برای زن باشدمی توانددرخواست طلاق کند3-پولهایی که ازحساب شما برداشت کرده بااجازه شمابوده زیرابه رضایت کارت ورمزآن رادراختیارهمسرتان گذاشتید،بنابراین اثبات خیانت همسربه راحتی وسادگی نیست4-این چندموضوع را باهم ودرهم مطرح نکن ولذاحتمابایکی ازوکلای محترم مشورت ویاموضوعات رادراختیار وکیل قراردهید،ضمنااگردادخواست مهریه ویاحقوق مالی دیگرتقدیم دادگاه نماید،اموال منقول وغیرمنقول ونیزوجوه نقدشما رامی تواند توقیف نمایدمگرمستثنیات دین.موفق باشید