مشاوره حقوقی رایگان - میخواستم ببینم هزینه کفن و دفن مادرم که حقوق بازنشستگی پدرشو میگرفت پرداحت میشود

میخواستم ببینم هزینه کفن و دفن مادرم که حقوق بازنشستگی پدرشو میگرفت پرداحت میشود، مادرم بعد از فوت پدرم چون بیمه نبود حقوق پدربزرگم رو گرفت ، ایا میتوان هزینه کفن و دفن بیمه عمرشو بگیرم از کجا باد اقدام کنم چقدر هست، در صورت نیاز شما حاضر به انجام این کار بعنوان وکیل هسنید، هزینش چقدر هست، سپاسگزارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق بانک‌مربوطه با دستور مرجع مربوطه در رابطه با کفن و دفن امکان پذیر است.