مشاوره حقوقی رایگان - تصمیم گیری در مبلغ اجاره پارکینگ اضافه در مشاعات ساختمان

سلام
مجتمع 180 واحدی دارای 60 پارکینگ اضافه غیر مسقف در مشاع، بابت هر ماه 70% مبلغ شارژ اجاره تعیین و با رای گیری که مسلماً به علت اقلیت بودن استفاده کنندگان پارکینگ دوم، تصویب نموده اند.
آیا رای گیری در این موارد قابل قبول است؟ آیا قابل پیگیری نمی باشد؟
مبلغ شارژ 500 هزار تومان پارکینگ اضافه 300 هزار تومن

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

معمولا به اکثریت ارای ساکنین و عرف منطقه عمل خواهد شد

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛
بر اساس عرف منطقه عمل خواهد شد