مشاوره حقوقی رایگان - پارکینگ اضافه

سلام. بنده از آپارتمان سه طبقه قولنامه ای یک واحد را با پارکینگ بدون مزاحم خریداری نمودم و دو واحد دیگر متعلق به فروشنده است. فروشنده بعد از تحویل واحد بنده پشت پارکینگ بنده را برای خودش انباری درست کرده و استفاده اختصاصی میکند و در جواب اعتراض بنده میگه که به شما فقط پارکینگ را فروختم و بقیه جاها باقیمانده مال من است و به شما ربطی ندارد.
فلذا میخواستم بدانم که آیا پارکینگ اضافه مال فروشنده است یا بنده هم در آن شریکم؟
باتشکر

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد قرارداد شما دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام ایشان حق ندارد که قسمت‌های مشا را مطالبه نماید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باقیمانده جز مشاعات است مگر با اجازه شهرداری انباری شده باشد
و

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

مالکیت شما مطابق قرارداد فی مابین شما و فروشنده با توجه به حدود اربعه و میزان تسلیمی به شماست

سید سعید موسوی

جناب آقای سید سعید موسوی :

با سلام
بستگی به مفاد بیع نامه دارد.