مشاوره حقوقی رایگان - امر به مختومه شدن

سلام
خانه ای توسط پدرم از پدرش خریداری شده توسط مبایعه نامه دستی به تاریخ سال 75 و‌ ثمن معامله در مبایعه نامه قید نشده است و ملک از تاریخ فوق در اختیار پدرم هست و‌ تغییر کلی در ملک ایجاد کرده و ساکن هستند.
پس از شکایت برادرها مبنی بر جعلی بودن مبایعه نامه، با نظر کارشناس و اظهارت یکی از ورثه به صحت معامله در دادگاه به اثبات رسیده که معامله صحیح است و مبلغ 4 میلیون ثمن نیز به صورت نقدی پرداخت شده است .
رای قطعی صادر و در آن مبلغ مبایعه نامه و اظهارات یکی از ورثه به صحت معامله موجود است و مورد تایید تجدید نظر استان نیز رسیده است.
بعد از گذشت چند سال دوباره شکایت کرده اند که ثمن معامله پرداخت نشده است و سهم خود رو از ثمن معامله می خواهند. در یکی از شعبات شورا رای قطعی به رد دعوا صادر شده است.
حال مبادرت به شکایت دوباره با همین موضوع نموده است که به شعبه دیگه شورا ارسال شده است. آیا شکایت منجر به پرداخت ثمن معامله به وراث میگردد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر یکبار پروندع در همین موضوع رسبدگی شده دیگر امکان طرح مجدد نیست زیرا اعتبار امر مختوم دارد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

چنانچه در یک موضوع و طرفین واحد یکبار رای صادر گردد مشمول امر مختومه می گردد