مشاوره حقوقی رایگان - شکایت تحصیل مال از طریق نامشروع

سلام. من خانه دوطبقه داشتم، که پسر و عروسم در طبقه‌ بالا زندگی میکردن، بعدازچندسال زندگی، باهم اختلاف پیدا کردند و من هم ناچارشدم طبقه بالا دریک مبایعه نامه صوری به اسم عروسم زدم به‌این شرط‌‌ که‌زندگی کنن‌د و طلاق‌نگیرد‌چون‌دوتابچه‌داشتند و بعداز چندماه عروس خواست، طبقه بالا رابفروشد و من هم ناچارشدم دوباره طبقه فوقانی بالا را از عروسم خریدم به‌ قیمت 120میلیون،که‌بعداز‌چند‌ماه‌طلاق‌‌‌‌گرفت و ازبنده شکایت کرد به خاطر غبن فاحش‌خانه‌ دادگاه رد کرد ادعاش رو،الان دوباره شکایت کرده که30میلیون ندادم، در صورتی تمام پول120میلیون راپرداخت کردم فقط 30میلیون نقدا پرداخت کردم با شاهد3نفر،آیا میتونم ازعروسم شکایت کیفری تحصیل مالی از طریق نامشروع بکنم؟ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر به نظر شکایت نتیجه ای نخواهد داشت

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر امکان شکایت تحصیل مال از ریق نامشروع وجود ندارد در حال حاضر مالک است و ارتباطی بین شما دیگر متصور نیست جرمی نیز اتفاق نیفتاده است