مشاوره حقوقی رایگان - درگیری

سلام. من دادشم شب تاسوعا میرفتم هیئت یک از بچه های هیئت به ما گیر دادن تهدید کرد بعد با 12 نفر از دوستاش با ما درگیر شد ما را با چاقو زد الان من شاهد ندارم چی کار کنم برگه پزشکی قانونی دارم شکایت کردم پرونده دادسرا هستش

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام هر شخصی که مطلع میباشد را معرفی کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
با عنایت به کمبود ادله امکان به ثمر رسیدن دعوا اندک است.
و السلام

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر حال نیاز به اثبات دارید اگر شاهد ندارید از قاضی بخواهید از دوربین های اطراف استعلام بگیرند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود اصل‌ بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
موضوع نیازمند بررسی بیشتر است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به هر حال به عنوان مدعی باید ادعای خود را ثابت کنید و صرفا ادعا کافی نیست.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
با در دست داشتن دلایل و مستندات می توانید پیگیری نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد