مشاوره حقوقی رایگان - چاقو

سلام خسته نباشین یکی از دوستام با چاقو ب یکی دیگه زده و من هم در ا‌ن لحظه حضور داشتم بدون اینکه بدانم ک دوستم چاقو همراهشه و قصد دعوا دارد حالا از من شکایت کرده طرف و من محکوم ب 3ماه زندانی در کانون اصلاح تربیت شدم(جنبه عمومی) الان باید چیکار کنم؟ لطفا راهنمایم کنین

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام باید این مدت را در کانون اصلاح و تربیت بگذرانید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در مهلت قانونی می توانید اعتراض کنید

با اینکه تسلیم به رای شوید و درخواست تخفیف و تبدیل مجازات بدهید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

در صورت مهلت اعتراض با مشورت وکیل اعتراض بزنید