مشاوره حقوقی رایگان - اضافه کردن پیشوند به اسم

سلام.
با توجه به اینکه اسم زهرا قابل تغییر نیست آیا امکانش هست که به این اسم پیشوند یاسمن اضافه کرد بدون اینکه کار به دادگاه کشیده بشه؟

پاسخ ها :

محمدهادي رادفر

جناب آقای محمدهادي رادفر:

با سلام و احترام ؛؛؛

بله شما میتوانید به اداره ی ثبت احوال مراجعه کرده و
با ارائه ی دلایل خود و به دلیل اینکه شما را به آن اسم میشناسند
تقاضای اضافه کردن اسم پیشوند کنید و بعد از آن نام شما
تغییر پیدا می کند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود به اداره ثبت احوال مراجعه کنید اگر موفق نشدید باید طرح دعوا نمائید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
ولی امکان تغییر اسم زهرا وجود خواهد داشت

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق اداره ثبت احوال پیگیری نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

پاسخ داده شد سوال نکراری است