مشاوره حقوقی رایگان - تخریب ملک توسط شهرداری

سلام . من در سال 96 ملکی قولنامه ای خریدم که نصف بیشتر ملک از پشت، کوچه 6 متری را بن بست کرده. که قدمت ملک از سال 61 می باشد حال یکی از مالکان کوچه از من به شهرداری شکایت کرده و شهرداری بدون در نظر گرفتن حق من، پرونده من را به کمیسیون ماده 100 فرستاده.
از مسول شهرسازی پرسیدم میگه که احتمالا رای کمیسیون حکم تخریب است .
آیا شهرداری میتونه بدون اینکه پولی به من بده ملک من رو خراب کنه؟
ممنون میشم راهنمایم کنید.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به گذشت 40 سال از زمان ساخت ، رای تخریب صادر نخواهد شد

شما باید دلائل خود را ارائه بدهید
و اعلام نمایید که شما ملک را به همین صورت خریداری کرده اید و ...

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

با سلام
در صورت عدم مجوز و اخذ پایان کار احتمال تخریب بدون پرداخت خسارت از سوی شهرداری ممکن است.
و السلام

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به اینکه خانه 40 سال قبل ساخته شده است رای تخریب صادر نخواهد شد و ..

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان تخریب هست ولی شهرداری باید قیمت روز را پرداخت کند البته در صورتیکه ساخت و ساز قبل از نقشه تفصیلی مربوطه صورت گرفته شده