مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام کوچک و بررسی نتیجه حکم دادگاه و گام های پیش رو

سلام
من برای تغییر نام کوچکم به دادگاه مراجعه کردم و با ثبت یک لایحه قوی، دادگاه با تغییر نام مذهبی ام موافقت کرد.
البته ثبت احوال نیز در لایحه ای قبل از من با این موضوع مخالفت کرده بود، اما نتیجه دادگاه بدوی موافقت و الزام خوانده به تغییر نام من بود و اکنون حکم دادگاه تا 20 روز قابل تجدید نظر خواهی است.
دو سوال داشتم:
1- چقدر مرسوم است که پس از ثبت لایحه توسط ثبت احوال و ابراز مخالفت، پس از اعلام نتیجه دادگاه نیز، ثبت احوال درخواست تجدیدنظر خواهی کند و در آن صورت، مجددا نیاز به ثبت لایحه و مراجعه به دادگاه از سوی طرفین هست یا خیر؟
2- آیا من اکنون میتوانم به جهت تعویض شناسنامه و سایر مدارک با حکم دادگاه بدوی اقدام کنم و ثبت احوال اکنون با این حکم دادگاه بدوی ملزم است که درخواست های من را انجام دهد یا اینکه باید برای 20 روز دیگر نیز منتظر بمانم تا حکم قطعی شود؟
متشکرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نماینده ثبت احوال وظیفه دارد از حکمی که به آن محکوم شده اند تجدیدنظرخواهی کند.
تا حکم دادگاه تجدیدنظر صادر نشده اجرای حکم بدوی میسر نیست

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

تا سی روز پس از ابلاغ رای حوصله کنید، چنانچه ثبت احوال تجدید نظرخواهی کند که احتمالش خیلی زیاد است، دادگاه لایحه تجدیدنظرخواهی او را به شما ابلاغ می کند که اگر جوابی دارید پاسخ دهید (اصطلاحا" تبادل لوایح)، که میتوانید پاسخ دهید، اما اگر سی روز گذشت و تجدید نطرخواهی نکرد شما باید تشریف ببرید دادگاه درخواست صدور اجراییه بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در هر صورت حق تجدید نظر خواهی از رای صادره برای اداره ثبت احوال متصور است
در هر صورت پس از قطعی شدن رای می توانید درخواست صدور اجرائیه نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .باید بگذارید مواعد قانونی بگذرد تا رای قطعی شود وانگاه تقاضای صدور اجراییه دهید.