مشاوره حقوقی رایگان - در مورد کارت جانبازی

سلام
بنده از ایثارگران دفاع مقدس هستم بنده در سال 97 مراحل ششگانه ماده 87 تشکیل پرونده داده ام چند مرحله به ایثارگران تهران مراجعه کردم با وعده های گوناگون ما را سرکار گذاشتن و مرحله آخر در پایان سال 1400 مراجعه کردم شماره ملی من را زدن گفتن اخر کمیسیون پزشکی شما مانده .
چرا اینقدر طول بکشد؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

چون تعداد زیاده و از طرفی وقتی که جانبازی شما احراز شود برای دولت و ارتش بار مالی دارد سعی می کنند به کندی پاسخ دهند، حوصله کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

از سال پایان جنگ تا حالا صبر کردید حالا هم صبر کنید، پول ندارند با حوصله جواب میدن