مشاوره حقوقی رایگان - ماده 120 احراز جانبازی صادر شده

در سال 1400 پرونده جانبازی اینجانب با حضور 26ماه در جبهه و تایبد فرم 120 در رابطه با ماده 87 قانون برنامه ششم محرز شده و پرونده به کمیسیون مشترک اجا و بنیاد جهت اخد درصد جانبازی ارسال شده همانطور که مسحضر هستید بعد از تایید فرم 120 کمیسیون مشترک موظف به ارسال کارت حداقل 5درصد برای ابنجانب می باشد پرونده اینجانب یک بار به ستاد مسترک امده بعد به لشگر 84 خرم اباد رفته دریال 98 به قرار گاه جنوب در اهواز رفته از انجا به کمیسیون مشترک کسانی که بعد از من اقدام کرده اند کادت 5درصد را گرفته ولی من هنوز موفق نشده ام خواهشمند است پیگیری فرمایید . کلیه هرینه ها پرداخت خواهد شد

پاسخ ها :

رای کمیسیون ماده 120 برای جانبازی دریافت کارت جانبازی دریافت جانبازی جانبازی