مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام وقت بخیر.
همسرم از خونه بیرونم کرد حالا رفته دادگاه حکم تمکین گرفته که من خودم خونه رو ترک کردم با کارشناس رفتیم ، خونه رو تایید کرد و من میخوام تمکین اجرا کنم برگردم .
اگه برگردم و مشگلی پیش اومد بیرونم کرد. بازم میتونه حکم تمکین بگیره یا نه؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام سال شما تناقض دارد در ترک کردن آن دقت لازم به عمل نیامده است میتوانید تماس بگیرید اما دعاوی مربوط به خانواده اعتبار امر مختومه ندارد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیاز به برسی دارد
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام چنانچه مجددا شما را بیرون نمود صورتجلسه کلانتری نمایید