مشاوره حقوقی رایگان - اجرای تمکین

با سلام شوهر من حکم قطعی دادگاه تمکین رو علیه من گرفته اگه بره اجرا بذاره من باید خودم برم یا با مامور میاد دنبالم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر خود تان نروید باکارشناس مدکاری مراجعه میشود

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مامور کلانتری برای اجرای حکم الزام به تمکین به درب منزل پدری شما مراجعه نخواهد کرد. توصیه می‌شود خودتان به منزل مشترک با اطلاع قبلی مراجعه فرمائید یا اینکه کارشناس مددکاری به این اقدام مبادرت خواهد کرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
در اجرای احکام خود شما باید اعلام نمایید که حاضر به ادامه زندگی مشترک هستید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

خودتان بروید بهتر است
کارشناس مددکاری حضور میرسد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
بعد از صدور اجراییه برای شما ظرف مهلت مقرر در اجراییه نزد قاضی بروید و بگویید برای اجرای حکم آمده اید

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

اگر خودتان به منزل مشترک بازنگردید با مامور این کار انجام می شود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در آن صورت می توانید از طریق اجرای احکام آمادگی خود را برای تمکین اعلام نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اجباری نیست
نروید نفقه قطع میشود و زوج می‌تواند تجویز ازدواج مجدد را از دادگاه بخواهد