مشاوره حقوقی رایگان - قوانین انتقال اموال منقول و غیرمنقول قبل از فوت

پدرم به دلیل مریضی سرطان وضعیت خوبی ندارد و به حدی است که نمی تواند به دفتر اسناد رسمی و یا املاکی برود
لذا راهنمایی می خواستم که چگونه می توان کلیه اموال منقول و غیر منقول ایشان به در اختیار مادرم قرار گیرد چند راه بررسی کردم هیچکدام ظاهرا وجهه قانونی ندارد
1- صلح نامه دستی در منزل
2- قولنامه دستی در منزل با توجه به اینکه پدرم فقط می تواند اثر انگشت و شاید امضاء در منزل بزند.
در ضمن یک مورد دیگر این بود که اگر قولنامه دستی معتبر است ، مبلغ قولنامه باید چقدر نوشته شود؟ زیرا پولی تبادل نمی شود.
باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

هیچکدام از موارد مذکور در صورت اختلاف بین وراث اعتبار ندارد و پس از فوت پدر ، می بایست به دادگاه مراجعه کرد.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
هیچکدام
بعد از فوت از طریق محاکم قضایی موضوع را پیگیری نمائید