مشاوره حقوقی رایگان - حصر ورثه

سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم چطوری میتونیم تمام اموال پدرم که فوت شدن رو با رضایت همه وراث به اسم مادرم بزنیم . آیا این اقدام اصلا جایز هست یا بعدا مشکلی به وجود می آورد؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ابتدا باید گواهی انحصار وراثت بگیرید سپس از طریق رضایت بقیه وراث با وکالت از آنها نسبت به انتقال سهامشان اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا درخواست انحصار وراثت نماییدسپس تمام وراث می‌توانند سهم خود از ارث را به نام هر شخصی می‌خواهند منتقل کنند

فريدون  طاهري

فريدون طاهري :

با سلام
بدوا گواهی حصر وراثت دریافت نمایید وسپس با تنظیم وکالتنامه رسمی اختیار انتقال اموال را به مادر بدهید که با وکالت نامه تنظیمی اقدام به انتقال اموال نماید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید
با اخذ گواهی انحصار وراثت و پرداخت مالیات بر ارث می توانید اقدام کنید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اول گواهی حصر وراثت بگیرید و بعد هرکس نسبت به سهمش اختیاردارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
اول گواهی حصر وراثت اخذ کنید سپس اقدام کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ابتدا درخواست انحصار وراثت کنید و بعدبا تنظیم وکالتنامه رسمی اختیار انتقال اموال را به مادر بدهید

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما ؛
با رضایت همه وراث امکان پذیر است.
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلان بعد انحصار وراثت هرکسی می‌تواند سهم خود را به مادر ی انتقال دهند

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

بله، پس از اخذ گواهی حصر وراثت لیه وراث می‌توانند سهم الارث خود را به مادرانتقال نمایند