مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با 26 سال سابقه

با سلام و خسته نباشید.
من چند مرحله سوالم رو مطرح کردم ولی جوابهای مختلف گرفتم اگر با 26 سال خدمت در ارتش منتقل بشی و به علت مشکلات نتونی بری و با درخواست بازنشستگی هم موافقت نشه از طریق توالی تنبیهات و انضباطی چون 26 سال بیمه داری و اصلا مشکل اخلاقی و موارد دیگر هم که درحد اخراج باشی نداشته باشی فقط به خاطر شرایط مجبور به غیبت بشی در نهایت با 26 سال بازنشسته میشی یا اخراج؟
اصلا بالای 25 سال بازنشست میکنن یا اخراج؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
به صلاحدید و نظر ارگان مربوطه بستگی دارد

حسن امیربیک

جناب آقای حسن امیربیک:

با سلام خدمت کاربر محترم،اخراج از خدمت بدلیل تخلف یا جرم انطور که در قوانین نظامی مندرج است انجام میشود.مورد شما بستگی به علت نرفتن به محل خدمت دارد.بازنشستگی پیش از موعد نیز موارد مختلفی دارد.بهتراست به بخش حقوقی ارگان مربوطه مراجعه فرمایید.