مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی پیش از موعد در ارتش

سلام من 14 سال در ارتش خدمت میکنم ده سال پیش بر اثر تصادف چند مهره از ستون فقراتم دچار شکستگی شد که عمل جراحی کردم و پلاتین گذاشتم
در کمیسیون پزشکی بازنشستگی شامل من میشود؟
ممنون میشم از راهنمایی شما

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

درخواست دهید کمیسیون بررسی می کند ونظرش ملاک است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شما درخواست خود را ارائه دهید تا وضعیت شما در کمیسیون مورد بررسی قرار گیرد.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

موضوع در کمیسیون مطرح می‌شود و نظر خودرا اعلام میدارند

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی حتما درخواست اعزام به بیمارستان جهت تعیین تکلیف خدمتی بده
دوسال پشت سرهم طبقه 4 بشی سال سوم بازنشست میشی البته با 16 روز حقوق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
با آرزوی سلامتی برای شما این احتمال وجود دارد البته نمی‌توان به آن پاسخ قاطعی داد چرا که نظر کمیسیون در اینجا ملاک قرار می‌گیرد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

موضوع باید در کمیسیون پزشکی ارتش بررسی و اظهار نظر گردد ملاک نظریه کمیسیون می‌باشد