مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام بنده حدود 7 ماه پیش دادخواست الزام به تمکین دادم تو این مدت حدود 1500 ازم نفقه گرفتن الان حدودا تمامی مراحل دادگاه طی شده 7 روز بهش وقت داده بودن تمکین کنه و رفته گفته میخوام تمکین کنم و نامه گرفته و نبرده به ثبت و اجرا تحویل بده که بخواد با مامور برگرده الانم من هر چقدر پیگیر میشم جواب سر بالا میدن میگن باید صبر کنی الان 5 روز از اون 7 روز گذشته ولی نامه رو نبرده تحویل بده من چیکار میتونم انجام بدم. اگه الان دوباره درخواست نفقه بده میتونه بگیره؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

با سلام
در مورد سوال اول : به هرحال باید صبر کنید تا موعدهایی که در نظر گرفته شده انجام بشه . منظورم هفت روزی که بهش مهلت دادند.
در مورد سوال دوم : از زمانیکه شما رای عدم تمکین رو میگیرید و تمکین نکنه ، از اون زمان به بعد دیگه نفقه به او تعلق نمیگیرد .

پرسشگر :

7 روز تموم شده 14 روز شده ولی میگن بازم صبر کن

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

دوروزدیگه هم صبرکنید تا7روز منقضی شود‌ .‌تازمانی که تمکین نکند مستحق نفقه نیست