مشاوره حقوقی رایگان - مهریه. طلاق

با سلام.
به دلیل نبود تفاهم اقدام به تشکیل پرونده برای طلاق کردم اما نامزدم به هیچ وجه قبول نکرد ک از هم جدا شویم. مهریه ام را اجرا گذاشتم که از طریق ان بتوانم طلاق بگیرم. قاضی برای مهریه حکم داد. با اصرار زیاد نامزدم، رضایت نامه محضری برای هر دو پرونده دادم و پرونده مختومه شد.میخاستم بدونم الان دوباره میتونم برای مهریه و طلاق شکایت کنم؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید رضایت نامه رسمی شما بررسی شود که نحوه رضایت شما چگونه بوده است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر مهریه را بذل نکرده اید هر زمان دیگری میتوانید مطالبه کنبد و اموال زوج را توقیف کنیپ

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله امکان اقامه دادخواست مجدد وجود دارد به شرطی که مهریه خود را ابرا نکرده باشید

و در صورت ابرا مهریه ، زوجه دیگر نمیتواند مهریه خود را مطالبه
.. نماید مگر
ولی اقامه دادخواست مجدد طلاق وجود خواهد داشت

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر مهریه را ابرا نکرده باشید امکان اقامه دادخواست مجدد وجود دارد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

محتوای رضایت نامه مهم است و باید مطالعه شود...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
باید رضایت نامه برسی شود
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در مورد طلاق بله ولی در مورد مهریه نیاز به بررسی دقیق سند رضایت تان وجود دارد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
به نظر نمی توانید مهریه را مطالبه کنید