مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه چند مرحله ای مهریه

سلام
مهریه همسر من 600 سکه است که درخواست دریافت 120 سکه از طریق ثبت داده آمد و‌ من را ممنوع الخروج کرده آمد.
در صورت پذیرش درخواست اعسار اینجانب و تقسیط مهریه، آیا ایشان مجددا می‌توانند مثلا‌120 سکه دیگر مطالبه کنند و مجددا من را ممنوع الخروج کنند؟

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانند لیکن باید ملائت شما را اثبات کنند

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با هر میزان از مطالبات بابت مهریه و عدم پرداخت آن در ثبت امکان ممنوع الخروجی هست...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله زوجه میتواند درخواست اجرای باقیمانده مهریه را مطرح نماید

و درخواست ممنوع الخروجی زوج را نماید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

باید شما رفع ممنوع الخروجی را بخواهید دادگاه مستقلا با این کار ورود نمیکند