مشاوره حقوقی رایگان - زمان استرداد سفته بعد از تسویه حساب

با سلام
من در تاریخ 30 مهر 1400 از شرکت استفا دادم و بعد از حدود 10 ماه پس از پیگیری های مکرر تونستم تسویه رو دریافت کنم که چند روز قبل از تسویه از شرکت شکایت کردم و بعد از تسویه مدیرعامل متوجه شکایت من شد و فکر کرد من قصد اذیت کردن دارم و به همین دلیل از عودت سفته های من خودداری کرد و گفت بنا به قانون شرکتهای دانش بنیان سفته باید به مدت 2سال نزد کارفرما باشد.آیا این ادعا صحیح است؟و اینکه من میتونم از طریق قانون زودتر از این زمان سفته هایم رو دریافت کنم؟
با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به قرارداد منعقد شده فی مابین دارد
می توانید اظهار نامه استرداد لاشه سفته ارایه نمایید
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر درخواست مشاوره نمایید تا موضوع شما مورد برسی قرار بگیرد