مشاوره حقوقی رایگان - استرداد سفته

سلام. برای دادخواست استرداد لاشه چه مدارکی نیاز هست؟ سفته جهت حسن انجام کار به شرکت دادم ولی روش قید نشده حسن انجام کار و سفته هارو برنمیگردونن. اگر دو شاهد مبنی بر امانی بودن سفته داشته باشم کافی است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله دوتا شاهد کافی است اگر شماره سفته هارو دارید در دادخواست ذکر کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. شما باید در دفتر خدمات قضایی ، دادخواست خود را مطرح نمایید و کپی قرارداد و مدارک خود را ضمیمه پرونده نمایید
و دو نفر شهود خود را به دادگاه معرفی نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست و مدارک را ضمیمه کنید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست وکپی قرارداد وشاهدین را ارائه نمایید