مشاوره حقوقی رایگان - سفته

وقت بخیر.
مدتی پیش برای شرکتی بازاریابی فرم استخدام پر کردم. مدارک اولیه خود و ضامن به همراه فیش حقوقی و سفته به مبلغ 100 میلیون تومان را نیز تحویل سرپرست دادم.
سرپرست اجازه درج (جهت حسن انجام کار)
در سفته رو ندادن و فرم تعهد من و ضامن را نیز گرفتند.( اما من دست نویسی با امضای سرپرست مبنی بر اخذ سفته گرفتم) چند روز کاری گذشته و خبری از قرارداد کاری و انعقاد اون نشده. حال که سفته من نزد ایشان است.
سوال من اینست که آیا بنده که هنوز شروع به کار نکرده و قراردادی هم ندارم آیا میتوانم بدون مشکل سفته و مدارک خودم را باز پس بگیرم؟ شرکت میتواند از مسترد کردن آن سر باز زند و جریمه بگیرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود منع قانونی ندارد
چنان‌چه کدخدامنشانه موضوع را فیصله داد که هیچ وگرنه ابتدا اظهارنامه ارسال دارید اگر افاقه ننمود سپس دادخواست دهید احتمال موفقیت وجود دارد لیکن نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما...

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اصولاً خیر همه چیز بستگی به دفاعیات شما دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

هنوز که هنوز است به جز عرف در قانون و حقوق نمی‌توان علتدبا جستجو کرد که چرا کارفرما اقدام به گرفتن سفته می‌کند چرا که در خیلی از موارد امکان پیگیری وجود ندارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید دوستانه سفته را پس بگیرید.
در صورتی م امتناع کردند می توانید اول اظهارنامه ارسال کنید و سپس با عنوان خیانت در امانت شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام بهتر است ابتدا با توافقی مسئله را حل نمایید و در خصوص راه حل قانونی می توانید اقدام نمایید