مشاوره حقوقی رایگان - جلب ثالث

ایا دادخواست جلب ثالث باید به طرفیت طرف اصلی دعوی هم طرح گردد

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
باتوجه به صدر ماده 137 قانون آیین دادرسی مدنی موید این شرط شکلی در تنظیم دادخواست جلب ثالث است. بر اساس این ماده، «دادخواست جلب شخص ثالث و رونوشت مدارک و ضمایم باید به تعداد اصحاب دعوا به علاوه یک نسخه باشد . پس اکثریت رویه دادگاهها بر این منوال است که کلیه طرفین دادخواست اصلی باید خطاب قرار بگیرند و در قسمت خوانده آورده شوند .

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

خیر در دادخواست جلب ثالث مجلوب خوانده و مدعی خواهان است

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله به طرفیت اصحاب دعوای اصلی وثالث